Mindfulness Rotterdam

FILMAVOND – DEEP LOOK – SPECIAL – 16 november

deep look voorpremière VeysiEen bijzondere film-ervaring die uitnodigt tot onthaasting en het vinden van innerlijke rust. Filmkunstenaar Veysi, doof geboren, neemt kijkers mee in zijn wereld. Hij toont mensen over de hele wereld in een universele en vernieuwende beeldtaal : slow motion, dichtbij, fotografisch sterk, op een soundtrack die je raakt. De prachtige serie portretten brengt je in een meditatieve flow – en laat je voortaan op een andere manier kijken. Een verdiepende film gemaakt vanuit een krachtige intentie: ‘to calm minds, towards a global peace-of-mind.

Vrijdag 16 november 20.00 uur bij Mindfulness-Rotterdam.
Toegang 5 euro
Adriaan de Jongstraat 38 te Rotterdam
Aanmelden door een mailtje te sturen naar info@mindfulness-rotterdam.nl

Mindfulnesstrainingen bij Mindfulness RotterdamRust in het hoofd, rust in het hart.
Compassie- en Mindfulness. Klik op de link voor de startdata.

minder piekeren minder zorgen, centrale bibliotheek Minder Piekeren, Minder Zorgen voor 55+ bewoners uit Rotterdam Centrum.
Lees er hier meer over. 

Mindfulnesstrainer Annemieke van DuinhovenMindfulness voor de kinderen en het team van jouw school? Neem contact op voor de mogelijkheden.

meditatie-avond bij Mindfulness-RotterdamWekelijks een Mindfulnessavond. Voor als je al ooit een training hebt gevolgd.
Lees er hier meer over. 

Mindfulness Rotterdam: rust in je hoofd, rust in je hart

Welkom op de website van Mindfulness Rotterdam. Wij verzorgen mindfulnesstrainingen en mindfulnessworkshops voor jou! Heb je last van stress, wil je meer zingeving in je leven, wil je weer kunnen genieten? Geef jezelf en mindfulness een kans en meld je aan voor één van onze activiteiten. Liever worden voor jezelf en voor je omgeving.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een methode waarmee jij je bewust kunt worden van je eigen gedachten, emoties en handelen. Door middel van mindfulness leer je om even stil te staan bij wat je denkt, voelt en hoe je dit mag ervaren. Of hoe je dit juist anders kunt doen. Het gaat over het aanleren van een mindset welke jou, alles en iedereen om je heen, positief kan beïnvloeden. Een mindfulnesstraining levert je meer zelfrespect, rust en vermindering van stress op. Geschikt voor allerlei stressgerelateerde klachten, depressie of burn-out, maar ook als vorm van ontspanning en bewustwording. Je leert obstakels makkelijker hanteren en beter omgaan met jezelf en met anderen. Voor iedereen die wel eens denkt ‘ik lig in de knoop met mezelf’ kan een mindfulnesscursus heel waardevol zijn.

Onze mindfulnesstrainingen en -workshops

Mindfulness Rotterdam heeft een zeer breed aanbod en verzorgt activiteiten voor particulieren, bedrijven, scholen en organisaties in omgeving Rotterdam, Delft, Dordrecht en zelfs Venlo. Alle trainingen worden gegeven door onze gekwalificeerde en gecertificeerde trainers die jou alle persoonlijke begeleiding geven die je nodig hebt. Eventueel is het mogelijk om één-op-één-coaching te volgen. Stap voor stap zul jij door middel van de mindfulnessoefeningen leren omgaan met gedachten en emoties. Aan het einde beschik je over alle nodige kennis en praktische handvatten om dit in het dagelijks leven toe te passen. Bekijk de agenda voor een overzicht van onze trainingen.

Tijdens een telefonische of schriftelijke intake kun je jouw situatie kenbaar maken, waarna wij je adviseren over de beste optie voor jou. In sommige gevallen is het mogelijk om de training vergoed te krijgen; neem contact op met je zorgverzekering voor meer informatie.
Bereik Mindfulness Rotterdam via tel. 010-4820164  of het contactformulier.

Mindfulnessdag 15 september 2019
Mindfulnessdag met vroegboekkorting. Lees er hier meer over.

blanchefosse boomStilteretraite in de Franse Ardennen.
Van 23 t/m 28 oktober 2019. Lees er hier meer over.

Reacties gesloten