Mindfulness en kunstDe workshop  “mindfulness en Kunst” verbindt lichaam en geest met elkaar op een kunstzinnige manier.

In deze tijd zijn veel mensen druk met van alles en nog wat. Allerlei, opdrachten liggen te wachten, gedachten vliegen continu door ons hoofd, we ‘moeten’ veel van ons zelf. De meeste gedachten gaan over gisteren en morgen.

Met  de workshop   “mindfulness en Kunst” kun je aandacht richten op het hier en nu!

Als vorm gebruik ik de abstracte schildervorm, Abstracte kunst is een richting binnen de moderne kunst waarin niet altijd wordt geprobeerd om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven en er geen zaken uit de reële wereld hoeven te zijn afgebeeld. Er kunnen onderliggende principes zichtbaar gemaakt met vormen en kleuren, ritmes en contrasten.

Ik wil je hierbij van harte uitnodigen om te ervaren hoe mindfulness en schilderen samengaan. Artistiek talent is niet nodig.

Waarom “mindfulness en Kunst”  ?

Hoe ziet de workshop “mindfulness en Kunst” er uit?

De workshop duurt 3 uur.  Er word begonnen met een meditatie, gevolgd door een uitleg over gebruik materiaal en technieken. Tijdens de avond zal  regelmatig  de schaal klinken, voor een moment van stilte en meditatie.

Data: Donderdag  17 maart, 31 maart en 7 april 2016

Tijdstip: 19.30 uur tot 22.30 uur

Prijs: € 57,50 , inclusief materiaal (verf, doek en kwasten), koffie/thee. Na afloop gaat natuurlijk uw schilderij mee naar huis.

Er kunnen maximaal 9 personen en minimaal 5 personen mee doen.

Adres; Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle a/d IJssel