incompanytraining

Mindfulness en relaties: samen sterker

Wil jij je relatie weer nieuw leven in blazen? Mindfulness brengt niet alleen voor individuen talloze voordelen met zich mee; ook binnen een relatie werkt het stimulerend! Combineer daarom mindfulness en relatie in een workshop bij Mindfulness Rotterdam. Tijdens onze training leer je jezelf en elkaar beter begrijpen. Voor sterkere communicatie en een betere band.

Waarom mindfulness in je relatie?

Veel mensen lijden onder een gebrek aan aandacht van hun partner. Wanneer je nooit echt stilstaat bij wat je eigenlijk hebt en maar een beetje ‘door je relatie heen leeft’, mis je veel van de goede dingen die je elkaar te bieden hebt. Er ontstaat dan de zogenaamde sleur in je relatie. Door samen een mindfulnesstraining te volgen, geef je dit weer een heel nieuwe impuls. Zo leer jij jezelf en je partner beter te begrijpen en te accepteren. Persoonlijke groei, onderlinge communicatie, open staan voor elkaar en luisteren naar gevoelens en gedachten zijn zaken die bij deze hulp bij relaties centraal staan. Het is overigens niet alleen voor koppels, maar evengoed voor vrienden, gezinnen, families of andere verbanden langs te komen voor een cursus mindfulness. Of je nu met z’n tweeën komt of met een groep van 10, je bent van harte welkom. Iedereen heeft er per slot van rekening baat bij om een relatie te versterken.

Praktische informatie

De mindfulnessbijeenkomsten om je relatie te verbeteren gaat op basis van onze basistraining, maar dan specifiek toegespitst op jou en je partner. De training bestaat uit negen sessies, die elk 2,5 uur duren. Tussen elke sessie zit een week tijd. Iedere sessie staat weer in het teken van een ander thema: zoals genoemd zullen we onder andere kijken naar acceptatie, gedachten, emoties en nog verschillende andere kernaspecten van een relatie. Verder is het de bedoeling dat je thuis nog dagelijks een half uur aan je ‘huiswerk’ besteedt, zodat mindfulness steeds meer een gewoonte kan worden. Als koppel kun je elkaar natuurlijk ook helpen om hiermee bezig te blijven!

Werken aan je relatie? Voor meer informatie over of een afspraak voor mindfulness en relaties neem je contact op met Mindfulness Rotterdam via tel. 010-4820164  of het contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk verder.