Evenementgegevens


Wat heb jij nodig?

 

Vind je deze tijd ook zo lastig?
Mis je je collega’s?
Lijkt het alsof je huis af en toe te klein is?

 

Het is lastig om je in deze tijd lekker in je vel te voelen…

Pff…voldoende ingrediënten om je gestressed en ongelukkig te voelen.

Wat nu?

 

Wij begrijpen heel goed dat deze tijd ingewikkeld voor je is. Ook dat je meer gemak in het leven wilt. Wij weten dat het kan en gaan je er zo meteen meer over vertellen. Maar eerst even dit.

Als ervaren mindfulnesstrainers hebben wij ruim 1100 mensen persoonlijk begeleid. We hebben de levens van deze mensen zien veranderen. Veel gehoorde uitspraken zijn:

Dit is ook voor jou mogelijk

 

In 2018 hebben we onze kennis en ervaring gebruikt om een uniek programma te maken. Het Mindfulness based Healthy Living (MBHL) programma is in samenwerking met vaatchirurg dr. E. Rouwet ontwikkeld. Het wordt van 2018 t/m 2020 gebruikt voor een Europees onderzoek aan het Erasmus MC.

Deze training is een combinatie van Mindfulness, Positieve Gezondheid en persoonlijke begeleiding.

De combinatie van deze drie benaderingen zorgt, samen met jouw inzet, voor een duurzaam gezonde levensstijl. Meer energie en levensgemak.

Dit is wat je krijgt

 

Jouw inzet

 

 

Samengevat

15 Minuten per dag oefenen
Heb geduld
Blijf in contact
Wees alle sessies aanwezig

 

Praktisch

 

Startdatum: Dinsdag 27 oktober 13.30 uur
Locatie: Wijnbrugstraat 389, 3011 XW Rotterdam.
Prijs: 250 euro 
Extra: Ontvang totdat de training start wekelijks alvast een tip of oefening

Veelgestelde vragen

 

Ik weet niet zeker of ik elke dag kan oefenen. Is dat een probleem? Het valt inderdaad niet mee om in de drukte van de dag ook nog te oefenen. Verandering kost tijd en heeft herhaling nodig. Elke dag een beetje oefenen is daarom belangrijk. Wij helpen je om oefenmogelijkheden in je dagelijks leven te gaan zien.

Mag ik in termijnen betalen? Ja, natuurlijk is dat mogelijk. Overleg even met ons en dan regelen we dat.

Ik wil de training liever in mijn eentje doen in plaats van met een buddy. Kan dat ook? Je bent niet de enige die hier tegenop ziet. Je doet de training ook in je eentje maar juist dit buddyschap is een waardevolle toevoeging.

Ik heb geen geduld. Kan ik dan toch aan de training meedoen? Ja hoor, door de oefeningen die we doen, ga je merken dat je geduld kunt trainen.

Ik kan niet alle sessies bijwonen. Is dat erg? Natuurlijk kan het gebeuren dat je een keer ziek bent. Maar als je nu al weet dat je er niet altijd bij kan zijn, kun je beter niet meedoen. Of verzet je andere afspraak.  🙂

Ik vind de training te duur, is er korting mogelijk? Je geeft jezelf, met deze training, een heel groot kado voor de rest van je leven.  Je werkgever betaalt in veel gevallen de training. Laten je financiële mogelijkheden het echt niet toe? Laat dat dan geen belemmering zijn en neem contact met ons op.

 

MBHL Mindfulnesstrainer Annemieke van Duinhoven
Annemieke van Duinhoven
Mindfulnesstrainer Trainer
Positieve Gezondheid
Janco Persoonlijk begeleider
Janco Alblas
Ervaringsdeskundige
Persoonlijk begeleider

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MIndfulness based Healthy Living
MIndfulness based Healthy Living
 

 

MIndfulness based Healthy Living