Evenementgegevens


Vanwege de maatregelen gaat deze week helaas niet door.
We verwijzen je graag naar onze stilteretraite in september.

mindfulness zomerweekMindfulness Zomerweek in de Franse Ardennen

Nu eens geen parelwitte stranden, zwembad rumoer of overvolle terrassen, maar een andere vakantie waarin je het dagelijks leven ontspannen en met aandacht ontdekt. Zodat je na deze week met meer gemak in het leven staat ondanks de drukte van alle dag.

Niemand heeft een vakantie zo hard nodig als degene die er net een heeft gehad – Elbert Hubbard

Ken je het, de ‘Na-de-vakantiedip’?  Dat je kort na de vakantie alweer in de sleur van alledag vervalt en met weemoed terugkijkt op de vakantie?

Dit gebeurt omdat de ‘gelukstofjes’ die door het lichaam worden aangemaakt (dopamine, endorfine en serotonine) bij terugkeer snel uit balans zijn.
De manier waarop we tijdens deze zomerweek geluksstofjes aanmaken blijft toepasbaar in het dagelijks leven. Kortom van deze vakantie blijven de hersenen en het lichaam hartstikke blij.

Wat zijn de ingrediënten van deze mindfulness zomerweek?

Kortom, we gaan samen een bijzondere week hebben in een heerlijke omgeving met veel groen, schoonheid, rust en ruimte.

Locatie

blanchefosse franse ardennen mindfulness zomerweekAtelier Blanchefosse is een vluchtstrook voor de randstad, prachtig gelegen in de Franse Ardennen. Rust en de wijdsheid van het landschap dragen bij aan inspiratie, concentratie en kwaliteit. Een bruisende plek waar je los komt van de druk van onze maatschappij.
Atelier Blanchefosse ligt midden in de uitgestrekte natuur. Hier zijn nog ware stilte en heldere sterrenhemel te vinden. Het vrije uitzicht is spectaculair en geeft een sterk gevoel van ruimte en vrijheid.

Atelier Blanchefosse ligt 290 kilometer van Rotterdam.
We zullen zoveel mogelijk carpoolen.

Aanmelden

  Naam

  Postcode + huisnummer

  Emailadres

  Telefoon

  Hoe heb je ons gevonden?

  Datum:

  Ik meld me aan voor:

  Ik kan iemand meenemen in mijn auto:

  Opmerking