Evenementgegevens


mindfulnesstraining bij mindfulness-rotterdam

inschrijven

Mindfulnesstraining


♦ Donderdag
  17, 24 en 31 mei; 7, 14, 21 en 28 juni; 5 en 12 juli
 19.30 – 22.00 uur
♦ €300,-

Deze training wordt gegeven door Simone Walkenbach als afronding van haar opleiding tot Mindfulnesstrainer en zal worden gegeven onder supervisie van Marijke van Duinhoven.
Wegens een tijdelijke ziekte van Simone zullen de eerste sessies van deze training worden gegeven door Marijke van Duinhoven

Tijdens de Mindfulnesstraining krijg je handvatten aangereikt om in aandacht te kunnen leven. Door middel van begeleide aandachts-, concentratie-oefeningen en eenvoudige bewegingsoefeningen, leer je je aandacht te richten op het hier en nu, op wat je denkt en voelt, op wat je doet en wat er om je heen gebeurt.

Met behulp van oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, leer je dat je een grotere invloed hebt op de manier waarop je omgaat met je gedachten, emoties en handelingen dan dat je ooit had durven dromen. Elke bijeenkomst staat in teken van een thema zoals, ademhaling, emoties, gedachten, acceptatie, luisteren, overtuigingen, … etc.

Om de training succesvoller te maken, krijg je huiswerk mee om elke dag minstens een half uur mindful bezig te zijn, om langzaam maar zeker een gewoonte van mindfulness te maken en om het steeds vaker en gemakkelijker in je dagelijkse leven toe te kunnen passen.

De MBSR/MBCT training bestaat uit 8 bijeenkomsten + een stiltesessie van elk 2½ uur.

Als je minstens 8 sessies hebt bijgewoond ontvang je een bewijs van deelname.

Omdat Simone deze training geeft als afronding van haar training wil ze hem graag met een korting aanbieden.
Neem contact op met Simone voor meer informatie.

inschrijven