Evenementgegevens


 

Leef je mooiste leven

Met ‘Veerkrachtig Leven’ ontdek je de keuzevrijheid in het omgaan met de ongemakken van het leven. Onze jarenlange kennis en ervaring komt samen in dit programma dat gebruikt is voor het SEFAC-onderzoek aan het Erasmus Medisch Centrum.

Net als de personen die het programma hebben getest, merk je vanaf dag één dat de tools die je krijgt aangereikt, je helpen om met meer gemak je leven te leven.

Het programma bestaat uit drie componenten:

Mindfulness

Mindfulness leert je met aandacht leven. Je krijgt invloed op de manier waarop je omgaat met gedachten, emoties en situaties. Strengheid wordt mildheid

Positieve Gezondheid

Met positieve gezondheid kies je voor een brede kijk op welzijn.
Deze kijk houdt in dat je uitgaat van de mogelijkheden. Het accent ligt op jou als mens, op jouw veerkracht, op dat wat jouw leven betekenisvol maakt. Zo ga je vertrouwen op je kracht.

Maatjesschap

In Veerkrachtig Leven heeft iedereen binnen de groep een maatje en iedereen ís een maatje. Iedereen kan namelijk een ruggensteuntje gebruiken. Dit maatjesschap houdt in dat je, door middel van mindful communiceren, uitwisselt over reflectievragen die je tussen de sessies meekrijgt. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. 

 

De combinatie van deze drie bouwstenen zorgt, samen met jouw inzet, voor een duurzaam gezonde levensstijl, meer energie en levensgemak en een veerkrachtig leven.

Data alle sessies
: 7, 14, 21 en 28 maart, 4 en 11 april
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Investering: € 300,- inclusief boek

Veerkrachtig Leven boek afbeelding