Toen mij laatst de vraag werd gesteld wat ik zou doen als de dag een uur extra zou hebben dacht ik o.a. aan ‘werken in de tuin’. Nu woon ik in Rotterdam en heb ik slechts een klein stadstuintje maar zelfs daar neem ik vaak geen tijd voor. Toch word ik erg blij van het kijken naar hoe de plantjes opkomen, groeien, bloeien ja en zelfs weer verwelken. Ook het verzorgen van de plantjes, het water geven en het weghalen van uitgebloeide bloemen doe ik met plezier.
Ik heb me dan ook voorgenomen om weer wat vaker in de tuin te gaan werken. En te kijken wat er zo allemaal groeit en bloeit. Vandaag heb ik de daad bij het woord gevoegd en ben ik in de tuin gaan werken. Tafeltje naar buiten, laptop naar buiten en ik ben gaan kijken wat er allemaal groeit en bloeit op mijn website. Wat aandacht nodig heeft, wat kan worden verwijderd. Net zoals het bijhouden van een (stads)tuin heeft ook mijn website onderhoud nodig. Er is veel te snoeien en te planten. En net zoals een tuin nooit af is zal ook mijn website nooit af zijn.
Toch geef ik jullie hierbij graag een voorproefje van hoe ‘de tuin’ er nu bijstaat.
www.mindfulness-rotterdam.nl

Eén reactie

  1. Wauwwwww wat een gelukzalig gevoel bij t lezen van dit stuk en de overeenkomst van de verzorging van de laptop en de (stads) tuin…….. Echt zoooo gaaaffff….. De passie straalt er gewoon van af. Inspirerend hoe compassievol en mindful we kunnen leven….Dank je wel ✨❤️🙏🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.