walk with meHoe leuk is het om korting te krijgen met je glimlach?
Toen ik met het Lantaren Venster een korting aan het afspreken was werd me gevraagd of mijn netwerk misschien een lidmaatschaps-pas zou hebben.
‘Nee, maar wel een glimlach’ was mijn antwoord.

Dus….wil je vrijdag a.s. 19.15 uur naar de film ‘Walk With Me’ over het leven in de boeddhistische gemeenschap (Plum Village) van Thich Nhat Hanh dan ben je van harte welkom en betaal je 8 euro i.p.v 9,50. Vergeet alleen niet je glimlach! ‘ (En meld even dat je van Mindfulness-Rotterdam komt)

Ik geef die avond voor aanvang van de film een miniworkshop waarin je oefeningetjes gaat doen die ze ook in Plum Village doen. Ook kun je luisteren naar een paar van mijn ervaringen tijdens mijn verblijf in Plum Village.

Ik hoop je vrijdag te zien!
Met een hartegroet,
Marijke van Duinhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.