nieuwsbrief-december-2016
Beste lezer,
het einde van  het jaar is in zicht. Misschien ben je bezig met wat er dit jaar allemaal nog ‘moet’ gebeuren of ben je al aan het terugkijken hoe het jaar voor je was. Misschien ben je juist wel al plannen aan het maken voor het komend jaar.
Waar je ook bent, wat je ook doet, denk ook deze laatste paar dagen van het jaar er aan om eens een pauze te nemen en te zijn waar je nu bent. Bij de rust of juist bij de onrust, bij de spanning of juist bij de ontspanning die er is. En herinner je ook nog de (onzichtbare) glimlach? En wat die (onzichtbare) glimlach met je doet?
Glimlach naar dit moment en adem. Nu en elk moment komt daarvoor in aanmerking.

Mocht je toch alvast bedenken wat je komend jaar gaat doen om met meer gemak te leven? Kijk dan eens naar een selectie van ons aanbod:


mindfulness en etenEten, we hebben er allemaal mee te maken. Daarmee is mindful eten dan ook dè manier om Mindfulness in het dagelijks leven te integreren. In deze training leer je (weer) te genieten van o.a. eten. Je leert hoe je met emotie(-eten) om kan gaan en hoe je mindful kan eten in moeilijke situaties. Je leert wat je echte behoefte is door beter naar je lichaam te luisteren. Je leert dat je keus hebt en hierdoor vrijheid creëert. 12 Januari start de eerstvolgende training. Bij aanmelden voor 1 januari ontvang je bovendien gratis het boek ‘Ontspannen Eten’ van Rita Zeelenberg t.w.v.€19,95


mindfulnessweekJe kunt je ook al aanmelden voor de Mindfulness-week van 21 t/m 27 mei. Meer informatie lees je hier. En…als je je voor 28 februari aanmeldt ontvangt tijdens je verblijf een gratis massage van Frans of een gratis reikibehandeling van Marijke. 


CompassieCompassievol voor jezelf zijn is geen luxe. Het is eerder een noodzaak om met meer vreugde en gemak in het leven te kunnen staan.
Net zoals je in een vliegtuig eerst je eigen zuurstofmasker opzet en daarna de kinderen helpt, leer je tijdens een compassietraining om eerst zorg te dragen voor jezelf om daarna compassievol aanwezig te kunnen zijn voor anderen. In januari starten er weer trainingen. Aanmelden kan nog.

Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in onze agenda.
Fijne dagen toegewenst,geniet van het licht in het donker en tot volgend jaar!

De trainers van Mindfulness-Rotterdam.
hart-9123399

***
En tot slot een Mindfulnessherinnering.

2016-12-25-kerst

Al ruim 90.800 mensen hebben de ‘Mindfulness voor elke dag’ facebook pagina gevonden en zien nu dagelijks een mindfulnessherinnering.

Heb jij geen facebook of vind je het jammer dat facebook niet elke dag de berichten toont?
Niet getreurd… je kunt de berichten ook ontvangen per email.
Meld je hier aan voor de dagelijkse mindfulnessherinneringen per email

***

Dierenstraat 28
3077 LD Rotterdam
010-4820614
info@mindfulness-rotterdam.nl
www.mindfulness-rotterdam.nl

Zie ook

www.twitter.com/mindfulnessrdam
www.facebook.com/mindfulness.rotterdam
www.backjack-meditatiestoel.nl
www.mareiki.nl
Basho Zenchair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.