Voor een mooiere wereld

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een methode waarmee jij je bewust wordt van je eigen gedachten, emoties en handelen. Door middel van mindfulness leer je om even stil te staan bij wat je denkt, voelt en hoe je dit ervaart en hoe je hierop reageert. Kortom, het volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Het gaat over het aanleren van een mindset welke jou, alles en iedereen om je heen, positief kan beïnvloeden.

Wat kan Mindfulness voor jou betekenen?

Een mindfulnesstraining levert je meer zelfrespect, rust en vermindering van stress op. Geschikt voor allerlei stressgerelateerde klachten, depressie of burn-out, maar ook als vorm van ontspanning en bewustwording. Je leert obstakels makkelijker hanteren en beter omgaan met jezelf en met anderen. Voor iedereen die wel eens denkt ‘ik lig in de knoop met mezelf’ kan een mindfulnesscursus heel waardevol zijn. Heb je last van stress, wil je meer zingeving in je leven, wil je weer kunnen genieten? Geef jezelf en mindfulness een kans en meld je aan voor één van onze activiteiten. Liever worden voor jezelf en voor je omgeving. Wij verzorgen mindfulnesstrainingen en mindfulnessworkshops voor jou! 

Mindfulness-Rotterdam verzorgt activiteiten voor particulieren en organisaties in omgeving Rotterdam. Alle trainingen worden gegeven door onze gekwalificeerde en gecertificeerde trainers die alle persoonlijke begeleiding geven die nodig is. Eventueel is het mogelijk om één-op-één-coaching te volgen. Tijdens een telefonische of schriftelijke intake kun je jouw situatie kenbaar maken, waarna wij je adviseren over de beste optie voor jou of jouw organisatie.
Bel 010-4820614 of gebruik het contactformulier.

Trainingen
Extra