De Mindfulnessdag

Mindfulnessdag 2018Het was weer een feestje deze volledig verzorgde dag. Met deze keer een workshop Hatha Yoga, Nidra Yoga en het lopen van een Labyrint. Verbinding, mooie ervaringen, verstilling en gezelligheid. Dat zijn woorden die deze dag omschrijven. Binnenkort kun je onder deze link een foto-impressie van de dag vinden.

Open Huis

Mindfulness-RotterdamDe studio aan de Dierenstraat is verkocht. De overdracht is 13 november. Ik zou het leuk vinden je voor die tijd nog eens te zien. En misschien vind jij het ook leuk om nog één keer naar de studio te komen. Daarom organiseer ik zaterdag 3 november tussen 16.00 en 18.00 uur een open huis. Je bent van harte welkom om herinneringen of juist nieuwe ideeën te delen.
Mijn winkeltje heeft dan uitverkoop dus breng wat (klein)geld mee als je iets zou willen kopen. Ook zal ik andere dingen uit de studio die dag van de hand doen.
Laat je even weten of je denkt te gaan komen? Dan kan ik daar met mijn inkopen rekening mee houden.

Mindfulnessavonden 

Mindfulnessavonden bij Mindfulness-RotterdamEr is veel vraag naar en binnenkort zal het dan ook mogelijk zijn. Wekelijks een Mindfulnessavond op de dinsdagavond voor mensen die al eens een Mindfulnesstraining hebben gedaan. Laat je even weten of je geïnteresseerd bent?

Dag van de Stilte – Nacht van de Nacht 

Al vele jaren worden in het laatste weekend van oktober de Nacht van de Nacht (de nacht van zaterdag op zondag) en de Dag van de Stilte (de zondag) georganiseerd. Dit jaar op 27 en 28 oktober. Het doel van deze initiatieven is aandacht te vragen voor het grote belang van donkerte- en stiltebeleving. In onze dynamische maatschappij hebben vele mensen het druk, voelen zich onder druk staan én er is er veel drukte en geluidsoverlast. Vele mensen lijden daaronder. Ook overmatig en onnodig gebruik van licht heeft negatieve gevolgen. Stilte en duisternis zijn belangrijke oerkwaliteiten die beschermd moeten worden.
Mindfulness-Rotterdam organiseert mede daardoor een stilteretraite.
En zo worden er door het hele land activiteiten georganiseerd om de stilte en de donkerte te kunnen ervaren.
Kijk maar eens op deze sites.
Dag van de Stilte: www.dagvandestilte.nl
Nacht van de Nacht: www.nachtvandenacht.nl

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoekGraag wil ik je aandacht voor het volgende vragen:
Een collega van ons werkt mee aan een wetenschappelijk psychologisch onderzoek naar een nieuwe korte behandelmethode van een milde depressie.
Hiervoor zoekt ze een aantal proefpersonen die hieraan mee willen deelnemen. Dat kan zowel in Delft als Rotterdam.
In dit document vind je hier meer informatie over.

In liefde en dankbaarheid
Marijke van Duinhoven.

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.