Beste lezer,

ook na de vakantie ontspannen in het leven staan?
Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Een uitdaging waar wij je misschien bij kunnen helpen.
De trainers van Mindfulness-Rotterdam oefenen namelijk ook dagelijks met deze uitdaging. Terwijl ik deze nieuwsbrief aan het schrijven ben beoefen ik het ook.

Nu achter de computer zitten en weten dat ik achter de computer zit. Voelen dat ik zit, mijn houding opmerken. Opmerken dat ik adem of hoe ik zo nu en dan de adem inhoud als ik ingespannen bezig ben.
Zo ben ik me de afgelopen dagen regelmatig bewust geweest van het ‘nu-moment’ terwijl ik bezig was met de planning van dit najaar. Op sommige momenten word ik helemaal meegesleurd door mijn enthousiasme. Op deze momenten bent ik me niet bewust ben van de spanning die ik aan het opbouwen ben in mijn eigen hoofd en lichaam. Door de mindfulnessbeoefening merk ik echter steeds sneller op dat ik wel degelijk een keuze heb. Ga ik op deze manier door, ga ik wat meer ontspannen werken of even een pauze neem?

Met deze nieuwsbrief wil ik mijn enthousiasme graag met jullie delen. Want volgens mij heeeft Mindfulness-Rotterdam voor ieder wat wils. Hieronder vind je een kleine greep uit het aanbod. De rest van het aanbod vind je hier.


Op veler verzoek…. we starten 26 september een Mindfulnesstraining in het centrum van Rotterdam! De uiteindelijke locatie wordt later bekend gemaakt maar je kunt je alvast aanmelden om zeker te zijn van een plaatsje. Klik hier voor onze andere locaties in Rotterdam en omstreken. En hier voor de andere Mindfulnsstrainingen die we binnenkort gaan starten.


Altijd al willen weten hoe het is om in een yurt te zijn? Altijd al een mindfulnesstraining willen doen? Nu zijn deze beide wensen te combineren! Wees snel want de training begint al 30 augustus!


Onze Mindfulnessdag staat ook weer voor de deur. Met ook dit jaar weer mooie workshops. Een schilderworkshop, Yoga, mindful schrijven, en uiteraard weer een heerlijke maaltijd. Kom je ook? Wij kijken er naar uit om deze bijzondere dag weer met jullie te gaan vieren.


rotterdam stadsparkWist je al dat Rotterdam de komende maanden er een nieuw stadspark bij heeft? En Mindfulness-Rotterdam maakt er graag gebruik van. Houd onze facebookpagina of onze nieuwsflitsen via mail bij om op de hoogte te blijven!


terugkomavondAfgelopen jaar zijn we begonnen met mindfulnessavonden op de dinsdagavond. Een groep van beoefenaars die het prettig vinden om de mindfulness samen te beoefenen. 29 Augustus starten we weer en er is nog plek voor een paar mensen. Je kunt je hier aanmelden.


En… we hopen binnenkort ook een Mindfulnessuurtje in de ochtend te gaan starten! In plaats van in de ochtend een uurtje te gaan zwemmen een uur met anderen mindfulness te beoefenen? Iets voor jou? Laat het ons weten! Als er genoeg aanmeldingen zijn gaan we van start.


Wil je je nog meer verdiepen in de Mindfulness? Wil je Mindfulness ook door kunnen geven? Dan zou je kunnen overwegen om de opleiding tot mindfulnesstrainer te gaan doen. Meer informatie vind je hier.


Dit was een kleine greep uit ons aanbod. Maar we doen uiteraard nog veel meer. Bijvoorbeeld voor scholen en bedrijven. Ons hele aanbod vind je hier.

We hopen dat jij, ook na de vakantie, regelmatig ontspannen in het leven zult staan.hart-9123399Met een Hartegroet,
Marijke van Duinhoven en alle trainers en trainers in opleiding van Mindfulness-Rotterdam

p.s. Is Mindfulness-Rotterdam nog onbekend voor je? Ga dan eens naar ons gastenboek.
Ben je wel al bekend met Mindfulness-Rotterdam? Dan waarderen we het als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek. We vinden het ook leuk als je een recensie achterlaat of sterren geeft op onze facebook pagina of bij google zodat nog meer mensen ons weten te vinden.

***
En tot slot een aankondiging.

Al ruim 100.000 mensen hebben de ‘Mindfulness voor elke dag’ facebook pagina gevonden en zien nu dagelijks een mindfulnessherinnering. Bovendien bestaat Mindfulness voor elke dag 5 jaar! Wij vinden dat reden genoeg voor een feestje.
Wij bieden alle facebookbezoekers én het netwerk van Mindfulness-Rotterdam korting aan voor onze Mindfulnessdag.
Meld je voor 1 september aan met de code: 100.000 en ontvang 10 euro korting!
Van € 45,- nu voor slechts € 35, – (incl lunch en workshops)

***

Dierenstraat 28
3077 LD Rotterdam
010-4820614
info@mindfulness-rotterdam.nl
www.mindfulness-rotterdam.nl

Zie ook

www.twitter.com/mindfulnessrdam
www.facebook.com/mindfulness.rotterdam
www.backjack-meditatiestoel.nl
www.mareiki.nl
Basho Zenchair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.