wat is jouw wens

Beste lezer,

Hoe is het jaar voor jou begonnen? Heb je al stappen gezet om jouw wensen uit te laten komen?
Nee….? Weet je dat het nooit te laat is om een begin te maken? En dat dit moment misschien wel hèt moment is om je wens uit te laten komen?

Wens je jezelf bijvoorbeeld meer geluk? Tel dan nu je zegeningen.
Wens je jezelf vriendelijkheid toe? Schenk je omgeving dan nu een glimlach.
Wens je jezelf wijsheid toe? Neem dan nu een moment om stil te zijn en luister.
Wens je jezelf liefde? Open dan nu je hart.
Wens je jezelf meer rust? Volg dan nu 3 keer je adembeweging.
Wens je jezelf nog meer rust?…. volg dan nog 3 keer je adembeweging.

Ik heb ook een wens….
Mijn wens is dat er meer mensen met meer gemak en meer vreugde het  leven leven. Dat ondanks de pijn die bij iedereen in meer of mindere maten leeft, er steeds meer mensen zien dat het lijden geen reden hoeft te zijn om nog meer te lijden. Mijn wens is dat meer mensen zichzelf en de medemens respecteren en vriendelijke aandacht geven.
En wat kan ik nu doen? Ik geef mezelf een denkbeeldige knuffel, ik volg 3 keer mijn adembeweging, ik glimlach en ik schrijf een nieuwsbrief.
Want hoe meer mensen een Mindfulnesstraining (en een Compassietraining) hebben gedaan, hoe mooier de wereld eruit zal zien. En ik hoop met deze nieuwsbrief en met ons aanbod van trainingen, daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

De volgende stap is aan jou! Wil jij ook je wensen uit laten komen? Misschien kan Mindfulness daarbij helpen.
Of misschien help je door deze nieuwsbrief door te sturen naar je vrienden of familie.

Ik vind het in ieder geval een hele eer dat ik en de andere trainers van Mindfulness-Rotterdam door het geven van trainingen kunnen bijdragen aan een iets mooier wereld. Doe jij ook mee?

Zie hieronder het aanbod voor de komende tijd:


De gastvrijheid van Rob en Corine van der Sluis, gecombineerd met meditaties, yoga en stiltewandelingen door de trainers Marijke van Duinhoven en Frans de Jager. Van 21 t/m 27 mei een week lang mindfulness in de prachtige omgeving van Malviéres. De stilte van de bossen, het uitzicht op de bergen. Lekker eten en drinken en ’s avonds mijmeren bij het kampvuur. Een geweldige combinatie van mindfulness-beoefening en vakantieverwennerij. Als je je voor 1 maart aanmeldt ontvang je tijdens de vakantie een gratis Reikibehandeling van Marijke of een gratis massage van Frans!


Mindfulness voor koppels

We hopen in de maand maart een groepstraining te gaan starten voor koppels.
Liefdesrelaties, ouder en (volwassen) kind, vrienden, vriendinnen en collega’s zijn allen van harte welkom. Wil jij je relatie ook weer nieuw leven inblazen of weet jij iemand die dat zou willen? Laat het ons weten. Dan gaan we kijken of we een geschikte mogelijkheid vinden.
info@mindfulness-rotterdam.nl.


Compassie

Wat een prachtige inzichten en ervaringen zijn er al gedeeld tijdens de compassietrainingen.
Een gezonde relatie met jezelf en meer empathie en openheid naar anderen toe. Compassie of mededogen is het vermogen zorgzame aandacht te geven aan emotionele pijn, zowel dat van onszelf als dat van anderen. Een enorme bijdrage tot een vriendelijkere wereld. 13 Februari en 16 maart starten er weer twee trainingen.


Mindfulnesstraining in Maasbree

Leef je leven in plaatst van je te laten leven door gebeurtenissen. Vriendelijke aandacht oftewel Mindfulness helpt je daar bij.
15 Februari starten er Mindfulnesstrainingen in Schiedam, Spijkenisse en Westland en in maart starten er ook weer trainingen in Rotterdam.


meditatie-avond bij Mindfulness-RotterdamMerk jij dat het regelmatig mediteren erbij in schiet? Mis jij het samen mediteren zoals je dat tijdens de training deed? Dan hebben we iets voor jou! We starten 7 maart weer met een blok van 7 meditatie-avonden.
Meld je tijdig aan want de serie die we in januari zijn gestart zat snel vol.


Onze complete agenda vind je hier. Wil je weten waar wij allemaal werkzaam zijn? Klik dan hier voor al onze locaties. Kijk op onze website voor ons uitgebreide aanbod! Ook voor kinderen en teamuitjes of vriend(inn)en feestjes.

Verder vind je op onze website ook steeds meer filmpjes en blogs en natuurlijk kun je ook nog je ervaringen met Mindfulness, de trainers, de training of de website van Mindfulness-Rotterdam, achterlaten in ons gastenboek.

hart-9123399Met een Hartegroet,
Marijke van Duinhoven en alle trainers en trainers in opleiding van Mindfulness-Rotterdam

***
En tot slot een Mindfulnessherinnering.

Al ruim 93.000 mensen hebben de ‘Mindfulness voor elke dag’ facebook pagina gevonden en zien nu dagelijks een mindfulnessherinnering.

Heb jij geen facebook of vind je het jammer dat facebook niet elke dag de berichten toont?
Niet getreurd… je kunt de berichten ook ontvangen per email.
Meld je hier aan voor de dagelijkse mindfulnessherinneringen per email

***

Dierenstraat 28
3077 LD Rotterdam
010-4820614
info@mindfulness-rotterdam.nl
www.mindfulness-rotterdam.nl

Zie ook

www.twitter.com/mindfulnessrdam
www.facebook.com/mindfulness.rotterdam
www.backjack-meditatiestoel.nl
www.mareiki.nl
Basho Zenchair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.