2 reacties

  1. Wat is de bedoelingvan de herhalingen? Ik vindt het een zeer aparte video.meer doem denken . Ik stopte kijken bij de eerste herhaling. Ik heb de band afgeluister tewil ik dit typ.fijn dat hij zegt good luck op t laatst .ik sta op een keerpunt in mijn leven .deze video heeft mij alleeen een gevoel van irritatie gebracht

    1. Hoi Karin, ik heb de video ook net bekeken, en ik begrijp je wel. Wat ik dan zou doen is me afvragen waar die irritatie vandaan komt. Wat irriteert je en waarom? Kan je daar wat mee bij het maken van de keuzes voor jouw toekomst? Je staat op een keerpunt, op de drempel. Misschien kan de irritatie je iets vertellen, waar je mee vooruit kunt. Good luck is misschien niet de goede afsluiting, ik zou zeggen: vertrouw in de keuze die je maakt. Zoek deze zonder je af te laten leiden. Een wandeling in stilte of een ritje met de auto helpen mij altijd. Neem de tijd en de ruimte om het antwoord in jezelf te vinden. Lieve groeten, Dorine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.