Marijke

mindfulnesstrainer Marijke van DuinhovenAls balletdanseres bij het Nationale Ballet, Ballet du Nord(Frankrijk) en het Scapino Ballet kwam ik al vroeg in aanraking met mediteren. Door te mediteren was het voor mij gemakkelijker om het harde werken en het vele reizen aan te kunnen. Ik mediteerde in die tijd, zittend op een kussen, dansend op het toneel maar ook breiend in de vele uren die ik heb doorgebracht op vliegvelden, in vliegtuigen en bussen.

In deze fase van mijn leven mediteer ik nog steeds en geef ik het graag door aan anderen.Want het is mogelijk om met meer gemak in het leven te staan en dat laat ik je graag ervaren.

Marijke van Duinhoven

Annemieke

Mindfulnesstrainer Annemieke van DuinhovenMijn eerste kennismaking met mindfulness bij de boeddhistische gemeenschap Plum Village in Frankrijk was een openbaring: iets nieuws en tegelijkertijd iets bekends en iets logisch. Mindfulness bleek in het dagelijks leven heel goed toepasbaar te zijn. Het werd een leidraad in de jaren die daar op volgden. Toen ik terugkwam naar Nederland, na 10 jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt te hebben, was het volgen van de trainersopleiding een grote wens van mij. Ondertussen geef ik één op één trainingen en trainingen in groepen voor particulieren, bedrijven en scholen.

Ik geniet ervan om kinderen en volwassenen te laten ervaren wat ik met mindfulness dagelijks ervaar: rust, kracht en eenvoud.

Annemieke van Duinhoven

Klik hier voor de geplande activiteiten van mij.
Verder ben ik gespecialiseerd én beschikbaar voor het geven van trainingen en workshops bij bedrijven en organisaties.

Klik hier voor de geplande activiteiten van mij.
Verder ben ik gespecialiseerd én beschikbaar voor het geven van trainingen op scholen aan leerlingen en leerkrachten.

We weten dat wij niet heel Rotterdam kunnen voorzien van trainingen. Daarom werken we graag samen met andere trainers. De trainers waar we graag mee samenwerken vind je hieronder. Zij hebben allemaal het Mindfulness-Rotterdam keurmerk.Mindful Netwerk
Zoek je een trainer of activiteit elders in het land?
Kijk dan op www.mindfulnetwerk.nl

Yvonne
Janine
Charlotte
Nanny
Veronique
Monica kindertrainer