Mindfulnesstrainers

Marijke van Duinhoven

mindfulnesstrainer Marijke van Duinhoven

Als balletdanseres bij het Nationale Ballet, Ballet du Nord(Frankrijk) en het Scapino Ballet kwam ik al vroeg in aanraking met mediteren. Door te mediteren was het voor mij gemakkelijker om het harde werken en het vele reizen aan te kunnen. Ik mediteerde in die tijd, zittend op een kussen, dansend op het toneel maar ook breiend in de vele uren die ik heb doorgebracht op vliegvelden, in vliegtuigen en bussen.

Als danseres vond ik het heerlijk, en het was ook noodzakelijk, om hard te werken. Naast het harde werken genoot ik ook van dat wat ik te bieden had. Al wist ik op een voorstellingsavond maar één iemand te ‘raken’, dan wist ik dat het goed was.
Later als belichter bij het Scapino ballet vond ik het heerlijk om de dansers in het licht te zetten.
En nu als Mindfulnesstrainer doe ik dat nog steeds. Ik geloof namelijk dat het leven ons veel heeft te bieden. We hoeven het alleen maar te zien.

Annemieke van Duinhoven

Mindfulnesstrainer Annemieke van Duinhoven

Mijn eerste kennismaking met mindfulness bij de boeddhistische gemeenschap Plum Village in Frankrijk was een openbaring: iets nieuws en tegelijkertijd iets bekends en iets logisch. Mindfulness bleek in het dagelijks leven heel goed toepasbaar te zijn. Het werd een leidraad in de jaren die daar op volgden. Toen ik terugkwam naar Nederland, na 10 jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt te hebben, was het volgen van de trainersopleiding een grote wens van mij. Ondertussen geef ik één op één trainingen en trainingen in groepen voor particulieren, bedrijven en scholen.

Ik geniet ervan om kinderen en volwassenen te laten ervaren wat ik met mindfulness dagelijks ervaar: rust, kracht en eenvoud.

Klik hier voor de geplande activiteiten van mij.
Verder ben ik beschikbaar voor het geven van trainingen bij organisaties.

Klik hier voor de geplande activiteiten van mij.
Verder ben ik beschikbaar voor het geven van trainingen op scholen aan leerlingen en leerkrachten.

We weten dat wij niet heel Rotterdam kunnen voorzien van trainingen. Daarom werken we graag samen met andere trainers. De trainers waar we graag mee samenwerken vind je hieronder. Zij hebben allemaal het Mindfulness-Rotterdam keurmerk.Mindful Netwerk
Zoek je een trainer of activiteit elders in het land?
Kijk dan op www.mindfulnetwerk.nl

Mindfulnesstrainer Simone Walkenbach

Simone
(trainer in opleiding)

Mindfulnesstrainer Veronique Corjanus

Veronique
(trainer in opleiding)

Reacties gesloten