Janine kleurMindfulnesstrainer

Mijn naam is Janine. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Barendrecht. Na jaren als schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben, zowel zelfstandig als in dienstverband, werk ik de laatste 13 jaar part time als planner in het Oogziekenhuis. Hoewel mijn dagen goed gevuld zijn, voelde ik toch de noodzaak iets toe te voegen. Gelukkig kwam via een vriendin Mindfulness op mijn pad.

De oefeningen tijdens de trainingen hebben me veel inzicht gegeven. Een bewustwording van bijvoorbeeld mijn gedachten, gewoontepatronen en houding. Het heeft me vooral meer rust en helderheid in mijn hoofd gebracht. Mindfulness heeft mijn kompas geijkt.

Het is een bijzonder proces. En dat in alle eenvoud, leven in het nu.

Ik wil je graag laten zien en ervaren hoe Mindfulness ook jouw leven kan verrijken. Juist in deze tijd, waar je aandacht versnipperd is over je werk, je thuissituatie, je gezondheid of die van een naaste, je laatste ontvangen Whatsapp bericht, de ‘likes’ op Facebook of wat dan ook. Mindfulness leert je hoe je de aandacht kunt focussen en hoe je weer terugkomt bij jezelf.