Mijn naam is Maarten A.D. Oostenbrink, geboren in 1962 te Den Haag. Ik ben al bijna 20 jaar woonachtig in Rotterdam. Na een carrière van ruim 25 jaar in leidinggevende functies in het bedrijfsleven (Aviko, Hunter Douglas, Ludvig Svensson) ben ik een paar jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen gericht op advies aan zorginstellingen, het MKB, innovatieve startups en familiebedrijven. Ik richt mij op de governance, bedrijfs- en innovatiestrategie, buitenlandse expansie en begeleiding in het verkrijgen van investeringen. Ik ben toezichthouder bij een thuiszorgorganisatie en een onderzoeks- en adviesbureau.
Zo’n 10 jaar geleden ben ik met mindfulness in contact gekomen via een cursus bij Mindfulness-Rotterdam. Deze kennismaking heeft geleid tot een positieve wending in mijn leven met een nieuwe en gezondere levensstijl. Ik wil graag iets van deze goede ervaring doorgeven aan andere mensen.
Een paar jaar geleden heb ik daarom de postdoctorale opleiding tot mindfulness trainer aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gevolgd en ben ik inmiddels een (categorie 1) Mindfulness Based Stress Reduction trainer. Dit betekent o.a. dat de MBSR cursus vergoed wordt via de meeste zorgverzekeraars (wel in de polis controleren, want niet alle verzekeraars vergoeden het).