mindfulnesstrainer Nadia Bertelli
“Mindfulness vormt voor mij een mooi samenspel tussen Oost en West met toegankelijke oefeningen en praktische tips die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen”

Als arts en universitair docent werd Nadia (1979) geprikkeld om de geheimen van een gezond, bewust en vitaal leven te onderzoeken en haar blikveld te verruimen. Dit deed zij o.a. door te reizen, mensen te ontmoeten en andere culturen te proeven.

Tevens volgde zij de opleiding TCM (Traditional Chinese Medicine), waardoor zij naast de westerse geneeskunde ook in aanraking kwam met oosters gedachtegoed over gezondheid en welzijn. Mindfulness bleek uiteindelijk voor haar de brug te vormen tussen  Oost en West. Nadia volgde in 2012 haar opleiding tot trainer bij Mindfulness-Rotterdam en verzorgt sindsdien mindfulness trainingen en workshops. Naast mindfulness geeft zij ook lessen Miyochi (mindful bewegen), Urban Mindfulness en vitaliteitstrainingen vanuit haar eigen onderneming. Als arts/ docent verzorgt zij tevens lessen medische basiskennis voor therapeuten die werkzaam zijn binnen het complementaire veld.

Nadia is lid van: