nanny-kleur“Mindfulness leer je in de eerste plaats door te ervaren wat oefeningen met je doen” Deze op aandachtgerichte training kan je perspectief op jouw leven nieuwe inzichten geven, gezondheidsklachten verzachten en rust geven.  Mindfulness heeft van mij een positiever en blijer mens gemaakt. Dat ik deze ervaring graag wil delen staat voorop en nodig ik U graag uit om samen te trainen en deze ervaring te delen.

U bent van harte welkom.

Achtergrond
Terwijl Nanny filosofie en medische ethiek studeerde, maakte zij lange reizen door China, Tibet en Nepal. De manier van leven en denken die zij daar leerde kennen, is voor haar tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie. Het bood haar een vruchtbare aanvulling op de westerse manier van denken die zij zich als filosoof eigen maakte.

Ervaring
Nanny heeft een brede werkervaring in de gezondheidszorg,  zowel in de praktijk als in het beleid en management. Zij werkte o.a. als sociotherapeut  en was initiator complementaire zorg. Daarnaast werkte zij als docent ethiek in het hoger beroepsonderwijs.

Trainingen, workshops, lezingen
Particulieren, bedrijven en organisaties in de gezondheidszorg kunnen bij Nanny terecht voor mindfulnesstrainingen, workshops en lezingen. Ook verzorgt zij thema-avonden en maandelijkse stiltesessies De trainingen vinden plaats in haar eigen studio in Rotterdam-Overschie. Desgewenst geeft zij trainingen incompany en lezingen op locatie.

Nanny is lid van:
Mindful Netwerk