Mindfulnesstrainer YvonneMindfulnesstrainer

Mijn naam is Yvonne Houtman,  Ik werk sinds 1983 als ondernemer in de detailhandel.

Ik heb me daarnaast ook  verdiept in het zelfherstellend vermogen van mens en dier en vele cursussen gevolgd  over  o.a. natuurgeneeswijzen.

Jaren had ik een   “hectisch leven” waarbij ik fladderend door het leven ging van de ene afleiding naar de andere, niet altijd bewust van wat ik werkelijk voelde en deed. Ik merkte  hoe belangrijk balans, stilte en rustpunten in je leven  zijn. Ik vond dit door het beoefenen van  yoga en reiki en kwam daarmee in contact met meditatie en mindfulness.

Na een yoga retraite en een mindfulnesscursus merkte ik een groot positief effect  op in mijn dagelijks leven. Meer rust ,balans, ontspanning , plezier en  bewustwording van al het moois om me heen  en ook op mensen in mijn omgeving.

Een grote wens was dit met andere mensen te kunnen delen en te kunnen bijdragen aan de verrijking van hun leven, daarvoor heb  ik de opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd en afgerond in 2015

Samen met mijn dochter ben ik dit jaar een nieuwe onderneming gestart, een mooie plek waar o.a.  yoga, massages en reiki worden  gegeven en waar ik  mindfulnesstrainingen en workshops geef. Happiness Bergambacht

Prachtig is dat je de stilte en de rust niet hoeft op te zoeken. Want zij is er al, je neemt het misschien niet waar door de onrust in je hoofd, maar stel je eens voor dat er in je eigen geest een plek is waar het altijd rustig, stil en helder is, een plek waar je altijd naar terug kunt keren, een plek waar je je op je gemak voelt en vrede hebt met alles wat er in je leven gebeurt, zou dat niet fijn zijn? Ik wil je graag begeleiden om die plek in jezelf te vinden.

Yvonne is aangesloten bij:
Mindful Netwerk