Je bent niet depressief.

3 reacties

  1. Dipje? Baaldag? Eventjes somber? Depressief? Depressie?

    Laten we mindfulness bij het luisteren naar en zien van dit filmpje dit onderscheid niet vergeten, en dat depressie een ernstige ziekte is.

  2. Herkenbaar Angela….. It comes and it goes…..yeah right but WHAT is the best way to deal with it? Still nobody knows the answer. You can’t throw it away, it’s your life at that moment (mine too). And we survive, every day again…..we get tired of it, we want a solution to this terrible disease…..or a way to get through it. More help!!!!

  3. Makkelijk gezegd dat depressie komt en gaat…..
    Bij mij toch niet….hij blijft.
    Al mijn hele leven al verstoten door velen, want ik ben anders….al 15 jaar daardoor fibromyalgiepijnen en al 9 jaar geen contact met mijn eigen vlees en bloed en mag ik nu ook mijn kleinkinderen niet zien en leren kennen en dan zou ik vrolijk moeten zijn???…..Sorry, ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed en in de tussentijd overleef ik………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.